Hoe werkt deze site?

De website zelfjeschuldenregelen.nl is er om mensen met beginnende financiële problemen te helpen een oplossing te vinden en hun financiën weer op de rails te krijgen. Hoe kan deze site u helpen?

Zit u hier goed?

Met de QuickScan kunt u snel beoordelen of deze site biedt wat u in uw situatie nodig heeft. Het kan namelijk ook zijn dat uw geldproblemen te groot of juist te klein zijn en u op een andere plek beter geholpen bent. Beantwoord een paar simpele vragen en krijg direct een advies. Start de Quickscan via de gele knop op de homepagina.

Doe de Quickscan

In actie met het Stappenplan

Het Stappenplan is de basis van de website. Vijf logische stappen leiden u naar een plan om uw geldproblemen op te lossen. Bij elke stap hoort een pagina met uitgebreide toelichten, die u kunt raadplegen tijdens het invullen.

  • U krijgt een overzicht van uw schulden
  • U onderzoekt welke aflossing in uw huidige financiële situatie haalbaar is.
  • U kunt nagaan welke mogelijkheden u heeft om op uitgavenposten te bezuinigen om zo meer geld voor aflossing vrij te maken.
  • Het resultaat is een betaalplan op maat.
  • Daarna helpt de site u verder om dit betaalplan uit te voeren, en regelingen met uw schuldeisers te treffen.

 Start het Stappenplan

Eerst meer weten?

Voor algemene vragen over schulden, schuldhulpverlening of schuldeisers, zijn er de informatiepagina's. U vindt daar ook de uitleg van begrippen, en een overzicht van veelgestelde vragen.

Naar Over Schulden

Detail van QuickScan 
Als u iemand helpt

Iemand helpen met zijn financiën: Hoe doe je dat?