Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Waar vind ik mijn schulden?

Waar heeft u schulden, en hoe groot zijn ze? Vraag het op bij het BKR.

Als u niet meer precies weet waar u schulden heeft, kan het Bureau Krediet Registratie u hierbij helpen. U kunt opvragen wat er op uw naam geregistreerd staat. Zo weet u of u nog 'slapende schulden' heeft die u mee kunt nemen in uw schuldenoverzicht.

Alle schulden op een rij

Om uw schulden te regelen, is het belangrijk dat u alle schulden op een rij heeft. Ontdekt u onverwacht een oude schuld, dan moet u vaak uw eerder gemaakte betalingsafspraken aanpassen. Dit kost veel tijd en energie. En nog belangrijker: er is een risico dat schuldeisers niet akkoord gaan met een nieuwe afbetalingsregeling. Zorg dus eerst voor een volledig overzicht van uw schulden.

Uw registratie inzien?

Het BKR registreert persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, bezit van creditcards en klantenkaarten. Ook een mobiele telefoon (van meer dan 250 euro) op afbetaling wordt geregistreerd. Een hypotheek wordt gemeld bij 3 maanden betalingsachterstand. Het BKR registreert geen studieschulden, huur en energie. Deze schulden kunt u opvragen bij de betreffende schuldeiser.

Weet u niet meer precies waar u schulden heeft? Bij het Bureau Krediet Registratie kunt u gratis een overzicht inzien met welke schulden er op uw naam staan. Daarnaast geeft de website schuldenwijzer.nl een overzicht van welke deurwaarders een vordering op u hebben.